A lakosság több mint fele időhiány miatt egyszerűen nem tud lemenni 60 percre edzeni.

Van azonban egy olyan edzésmódszer, mellyel már 20-30 perces edzéssel eredményt lehet elérni.

Intensifit kupon

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Lakhely (város):*
Születési év:*

Intensifit Vibrációs Tréner
Intensifit Vibrációs Tréner

Mi az a vibrációs edzés?

Az Intensifit Vibrációs Tréner egy fitness gép, mellyel nagyságrendekkel intenzívebben tudunk edzeni, mintha sima fitness termi edzésen vennénk részt.

A titok a billegő és rezgő mozgás ötvözésében van, mely másodpercenkénti többszöri izomösszehúzást vált ki valamennyi izomcsoportban.

A folyamatos terhelés miatt nincs pihenő szakasz, így érhető el 20-30 perc alatt a kellemes fáradtság érzete. A különböző tartásjavító gyakorlatok során megszüntethető a hanyag tartás okozta derék,-és hátfájdalmak.

Az izomstimuláció mellett az anyagcsere fokozása révén a zsírégetésben is hatékony eredményeket érhetünk el.

A kritikus zónák (has-comb-fenék) kiemelt figyelmet kapnak az edzés során, mely testrészeken igen gyorsan látható lesz az eredmény


Csont Attila
Csont Attila
17-szeres magyar bajnok,
országos csúcstartó távgyalogló

Csont Attila - személyi edző

Gyerekkorom óta a sport szeretete vezetett végig, a nehéz időkben a sport által szerzett kitartás segített át az akadályokon, ezért mindig is az volt a célom, hogy ezt a tapasztalatot és életérzést átadjam másoknak is és igenis rávegyem az embereket, hogy tegyenek valamit egészségük érdekében, és ezt ne az orvosoknál és a gyógyszertárakban tegyék.

Sportpályafutásom során, mint távgyalogló 17 alkalommal álhattam fel a dobogó legfelső fokára az országos bajnokságok eredményhírdetésein, ezen felül 15,-és 20km-en országos csúcsot gyalogoltam. A gyaloglás, illetve az egészséges életmód elkötelezett híve vagyok, ezért ebből az indíttatásból alkottam meg 2010-ben a Fitwalk® mozgásformát.

Az élsport mellett a tanulmányaimat is a sporttudománynak és az egészséges életmódnak szentelve végeztem el. 2009-ben szereztem diplomát a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar testnevelés-rekreáció szakán summa cum laude minősítéssel. Jelenleg a Semmelweis Egyetem Testnevelési-és Sporttudományi Kar rekreáció Msc képzésén veszek részt.

Az Intensifit Vibróciós Tréninget 2012 nyarán kezdtük el üzemeltetni a Wesselényi utca 41-ben található W41 Health and Beauty Szépségszalonban, majd azt a stúdiót kinőve költöztünk át a Kassák Lajos utcai Harmónia Alakformáló és Mozgás Stúdióba, hogy a rohanó életmódot folytató sportolnivágyóknak tudjunk szolgálni egy alternatívával, ami ráadásul több szempontból is felveszi a versenyt a megszokott edzésmódszerekkel.


Csatlakozzon