Személyi edzés
Személyi edzés otthon

Személyi edzés

személyi edzés kupon


Csont Attila

Csont Attila
- személyi edző -


+36 70/214 23 40
csont.attila@fitwalk.hu

Szia!

Először is szeretnék gratulálni Neked! Megtetted az első lépést, a legnehezebb lépést: elhatároztad Magad, hogy akarsz változtatni!

Mikor megkérdezik tőlem, hogy mi a foglalkozásom, egyszerűen annyit szoktam mondani: Álmokat valósítok meg. A TE ÁLMAID!

Legyen szó az álompárról, egy álommunkahelyről, vagy csak egyszerűen az áloméletről, elsősorban mind-mind a külsőről, az első benyomásról szól. Ezért ez a legfontosabb, ebben fogok Neked segíteni.

Nem kell feltétlenül 20-as BMI, vagy 90-60-90-es méretekkel rendelkezni ahhoz, hogy vonzó és megnyerő légy. Nem csak a külsődről, de az önbizalmad építéséről is szó van.

Nem csak az edződ, hanem a legjobb barátod, tanácsadód is leszek az életmódváltó programodban, mely során kézen fogva segítelek át az akadályokon és ezeket EGYÜTT fogjuk leküzdeni!

Mert lehetetlen nem létezik, a cél az álmaid megvalósítása!

Mottóm: "A legfontosabb, amit a győzelemből megtanulhatunk, hogy képesek vagyunk rá."

Üdvözlettel: Csont Attila


Csont Attila személyi edzés
Pillanatkép, edzés közben

Végzettség:

 • Juhász Gyula Pedagógusképző Kar - testnevelés-rekreáció szak (summa cum laude minősítés)
 • MIOK - személyi edző
 • Fitwalk® mozgásforma megalkotása
 • Sporteredmények távgyaloglás sportágban:
  17 magyar bajnoki cím
  7-szeres magyar válogatottság
  15 és 20 km-en országos csúcs


Csont András

Csont András
- személyi edző -


+36 70/549 03 57
csont.andras@fitwalk.hu

Hivatásomnak érzem, hogy segítsek a fogyni vágyóknak céljai elérésében. Vendégeimnél a gyakorlatok biztonságos kivitelezését tartom a legfontosabbnak, ezzel is megelőzve a nem kívánatos sérüléseket.

A kellő motiváció minden nehéz helyzeten átsegít, így edzéseim során nagy figyelmet szentelek az ösztönzésre, biztatásra.

Gyere el hozzám egy edzésre és tudd meg, milyen egy jó hangulatú személyi edzésen részt venni, hogy ezáltal ne csak kellemesen elfáradva, hanem jókedvűen is távozz!

Üdvözlettel: Csont András


Csont András személyi edzés
Pillanatkép, edzés közben

Végzettség:

 • Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar - Testnevelő tanár-rekreáció szervező
 • Szegedi Tudományegyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar: Sportedző
 • Szegedi Tudományegyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar: Fitnesz-testépítő oktató
 • Fitnesz Company - Spin-Racing oktató
 • Szegedi Tudományegyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar - Aerobic oktatóHelyszínek:

 • Oxygen Wellness Központ - Újpest (IV. ker. Árpád út 47-49.): bátran megerm állítani, hogy Budapest legpatinánsabb fitness terme, mely nem csak az edzésre, de a teljes kikapcsolódásra, felfrissülésre is lehetőséget biztosít Önnek és családjának. A Technigym géppart minden igényt kielégítenek, legyen szó alakformálásról, állóképesség fejlesztésről, vagy izomtömeg növelésről. A wellness központ gyönyörű uszodájával is elkápráztatja látogatóit, ahol az úszómedencén túl számos szauna, gőzgabin, mazzsázslehetőségek várja a felfrissülni vágyókat.

 • Az Ön otthonában: talán az egyik legideálisabb hely kezdők részére. És hogy miért? Nagyon költséghatékony, illetve nem kell sok időt tölteni az utazással, valamint csak Ön illetve a személyi edzõ van egy légtérben. Elsősorban saját testsúllyal végezhető gyakorlatok alkalmazása, valamint kisebb köredzés a jellemző. Kis kreativitással a legtöbb izomcsoportot meg lehet dolgoztatni. Hátránya, hogy gyakran alulmotiváltak lehetünk, ezért feltétlenül szükséges a személyi edző bevonása, illetve a gyakorlatok változatos összeállításában is nagy segítséget nyújthat.

 • Szabadban: nincs is annál jobb, mint mikor kint a szabadban a friss levegőn a barátainkkal lehetünk, beszélgethetünk, miközben olyan sportot űzünk, mellyel rendkívül csinosakká válhatunk. Erre az egyik legjobb mozgásforma a Fitwalk. Az edzéseket a Margitszigeten tartjuk, mely ideális feltételeket nyújt a sportolni vágyók számára. Fontos, hogy heti legalább egy alkalommal kint végezzünk állóképességi edzést, akár télen, akár nyáron.Időpontok

Az időpontokat a következő linkre kattintva tekintheti meg: IDŐPONTOK

Állapotfelmérés

Az állapotfelmérés során a következő paramétereket mérjük fel: testösszetétel elemzés (testtömeg, testzsír százalék, izomtömeg százalék, folyadék háztartás, csonttömeg, BMI, alapanyagcsere), testkerületek mérése (comb, derék, csípő, mell, felkar, alkar, vádli)

Személyi edzés

Fitness termi személyi edzések **
1 alkalmas edzés: 5 000Ft
30 napos bérletek *
4 alkalom / hó *: 20 000Ft (5 000Ft / alkalom)
8 alkalom / hó *: 38 000Ft (4 750Ft / alkalom)
12 alkalom / hó *: 54 000Ft (4 500Ft / alkalom)
16 alkalom / hó *: 68 000Ft (4 250Ft / alkalom)
20 alkalom / hó *: 80 000Ft (4 000Ft / alkalom)
Egyéb szolgáltatásaink
Otthoni személyi edzés: megegyezés alapján
Szabadtéri személyi edzés: 5 000Ft
Állapotfelmérés 5 000Ft
Edzésterv írás: 10 000Ft
Kezdő csomag
(állapotfelmérés + 1 edzés)
8 000Ft

* A több alkalmas bérletek párok, kisebb csoportok, illetve családok számára kedvezményesebb lehetőséget biztosít az edzéseken való részvételre.
Példa: 5 tagú család megveszi a 20 alkalmas személyi edzői bérletet. Egy főnek tehát átlagosan heti 1 alkalommal (egy hónapban 4-szer) van lehetősége részt venni az edzésen, így fejenként csupán 16 000Ft-ba kerül az egyébként 20 000Ft-os bérlet.
Egyszerre több bérlet vásárlása is megengedett!

** A szolgáltatás díjában nincs benne a belépő ára! Erről érdeklődjön az Oxygen Wellness honlapján.
A feltüntetett árak 60 perces személyi edzésre értendők
Egyéb termékek


 • egyedi Fitwalk póló: 2 500Ft
 • Táplálkozási útmutató kezdőknek - oktató anyag PDF-ben: 3 000Ft


izomláz garancia

Izomláz garancia: amennyiben valamelyik edzésünket követő másnap olyan izomláza van, hogy nem bír kikelni az ágyból, akkor ágyba visszük a reggelit. Ez esetben kérem hívjon a 06 70/214 23 40-es telefonszámon. Szükséges lesz a pontos lakcím, illetve majd adja meg pontosan, hogy milyen reggelivel enyhítsük "szenvedéseit" :)testzsír százalék garancia


Testzsír százalék garancia: amennyiben 30 napos bérleteink valamelyikét megvásárolja és az összes edzésen részt vesz, és nem csökken az Ön testzsír százaléka, akkor visszaadjuk a befizetett árat. Ehhez azonban szükséges lesz egy kezdeni állapotfelmérés is.

Keressen fel bártan, én érje el álmai alakját! Mi segítünk Önnek!


Tel.: +36 70/214 23 40
E-mail.: csont.attila@fitwalk.hu