Személyi edzés
Munkahelyi egészségfejlesztés

A Fitwalk Company csapata

Örömömre szolgál bemutatni a Fitwalk Company csapatát:


Csont Attila

Csont Attila


Fitnesz edző
A Fitwalk® mozgásprogram megalkotója
Projektvezető

Szerelemmel kezdődött. A verseny gyaloglás iránti elkötelezettségem eredményeként fejlesztettem ki 2010-ben a Fitwalk® mozgásformát, mellyel a futni nem tudó, vagy a futni nem szerető hölgyeknek segítünk a fogyásban és alakformálásban.

A Fitwalk Company azonban nem merül ki a Fitwalk edzésekben. Eltökélten küzdünk nap, mint nap, hogy minél szélesebb körben, minél több színtéren megvalósítsuk a prevenciós jellegű életmódváltást. Célunk egy olyan nemzetközi cég felépítése, mely mind a lakosság, mind a munkahelyek dolgozói számára elérhető közelségbe hozza a rendszeres sportot és az egészséges táplálkozást.

Amit a versenypályán átéltem és megtanultam - melynek eredményeként 17-szer nyertem magyar bajnokságot és országos csúcsot javítottam-, az élet számos területén is hasznosítani tudom és ezt a tudást és gondolkodásmódot a kollégáimnak, vendégeimnek és ügyfeleinknek is igyekszem átadni.

Felsőfokú tanulmányaim a Szegedi Tudományegyetemen végeztem el, testnevelő tanár és rekreáció-szervező diplomám summa cum laude minősítéssel vehettem át 2009-ben. Főiskolai tanulmányaim mellett elvégeztem a Személyi edzői képzést. A rekreáció-szervező ismereteim bővítése végett részt vettem a Testnevelési Egyetem mesterképzésén, ahol 2013-ban végeztem jó minősítéssel.

"Bármire képes vagy" – ez van felírva a számítógépem monitorára. Ha az ember elhiszi, hogy nincs lehetetlen és megtesz mindent a célja eléréséért, valamint az akadályok leküzdéséért, akkor valóban bármire képes lehet. Ha egyedül nem is, velünk azonban biztosan.Csont András

Csont András


Aerobic szakmai vezető
SpinRacing oktató

Csont András vagyok, 5-szörös magyar bajnok gyalogló és számomra is az egyik legfontosabb dolog az egészség megőrzése és fejlesztése. 2010-ben szereztem diplomát a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképzõ Kar testnevelés-rekreáció szakán.

A tanulmányaim mellett 2005-2010 között a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképzõ Kar Hallgatói Önkormányzat sportreferense voltam, mely során nagy hangsúlyt fektettem a főiskolai rendezvények, sportprogramok lebonyolítására, megszervezésére. Az itt megszerzett tapasztalat és a rendezvényszervezés során elsajátított ismeretek lehetővé teszik számomra, hogy akár több száz fős sportrendezvényt probléma nélkül megszervezzek.

Kihívást jelent számomra, hogy a magyar lakosság egészségét javítsam, amely hatására az emberek életszínvonala, illetve közérzete is javulhat. Nyitott és közvetlen személyiségemnek köszönhetõen bizalmat éreznek a vendégek irántam, amely alapja minden testmozgást végzõ számára.

Mindennél fontosabb számomra, hogy az ügyfél maximálisan elégedett legyen az általam megtartott sportfoglalkozás, illetve megszervezett rendezvény minőségével!Patakfalvi Edit

Patakfalvi Edit


Vibrációs tréner – edző
Re-Active – Senior,-és menedzser torna – sportoktató

Re-active hivatalos facebook oldala

Patakfalvi Edit vagyok, a Re-Active mozgásprogram társalkotója, jelenlegi oktatója, valamint a Harmónia Stúdió vibrációs tréner edzője.

Általános iskola alsó tagozat, akkor indult minden. Szüleim beírattak Ritmikus Gimnasztika tanfolyamra és már az első év után a kezdő csoportot magam mögött hagyva bekerültem a versenyzők közé. Sok évig vettem részt budapesti és országos bajnokságokon, számtalan kupa és érem, köztük sok aranyszínű emlékeztet sportolói pályafutásom szép pillanataira.

Felsőfokú tanulmányaimat 2011-ben a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar rekreáció-szervező szakán végeztem el. Egyetemi éveim alatt szerettem meg a rekreációt és ma már ezt tekintem fő szakterületemnek. Folyamatosan képzem magam ebben a témakörben, hogy szakmai tudásom legjavát nyújthassam vendégeimnek. Legfrissebb továbbképzésemet 2013-ban fejeztem be, mely során Funkcionális tréneri oklevelet szereztem.

A rendszeres testmozgás életem elengedhetetlen része, mely elsősorban preventív célzatú. Úgy gondolom, minőségi élet csak és kizárólag aktív, sportos, egészségtudatos szemléletmóddal érhető el. Mindez okosan megválasztott táplálkozással párosítva egy boldog élet alapja kell, hogy legyen, melyet átadva szeretnék segíteni a hozzám forduló embereknek.

Jelenleg Re-Active Senior és Menedzser tornát tartok a VI. kerületi Benczúr Házban, valamint Intensifit vibrációs edzéseket a XIII. kerületi Harmónia Alakformáló és Mozgás Stúdióban.