Személyi edzés

Jogi nyilatkozat

Csont Attila e.v. weboldalainak tartalma szerzői jogvédelem alá esik. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag Csont Attila e.v. tulajdonosa jogosult.

Csont Attila e.v. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a tartalom egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. Csont Attila e.v. ugyanakkor hozzájárul ahhoz, hogy saját, személyes felhasználásra ezen oldalak kivonatai más számítógépen tárolhatók vagy kinyomtathatók legyenek.

Csont Attila e.v. weboldalain feltüntetett valamennyi információ kizárólag tájékoztatásul szolgál, az egyes rendezvények, illetve sportesemények megrendelése/lefoglalása előtt minden esetben szükséges egyeztetni irodánkkal. Csont Attila e.v. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse, és nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. Törekszünk a honlapunkon szereplő információk folyamatos frissítésére, azonban nem vállalunk felelõsséget az információk esetleges hiányosságai, pontatlanságai miatt, valamint a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért. Csont Attila e.v. semmilyen körülmények között nem tehetõ felelőssé az anyagok alkalmazásából származó bármiféle kárért.

Csont Attila e.v. webszervere, minden más webszerverhez hasonlóan, automatikusan naplózott információkat gyűjt a honlap forgalmáról. Ezen adatokat kizárólag összesített és feldolgozott formában hasznosítjuk, szolgáltatásaink minőségének javítása érdekében, valamint statisztikai célokra. Az adatokat a felhasználók által megadott egyéb adatokkal semmilyen formában nem kapcsoljuk össze, harmadik fél részére nem adjuk tovább.

Csont Attila e.v. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez Csont Attila e.v. oldalai kapcsolódnak.

Adatgyűjtés

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a honlap több pontján történik információgyűjtés. Néhány szolgáltatás, termék megrendeléséhez, igénybevételéhez ún. regisztráció szükséges, amely bizonyos személyes adatok megadásával járhat. Ezeket az adatokat kizárólag az ügyfél által igényelt szolgáltatás teljesítéséhez, termék leszállításához, illetve saját és együttműködő partnerei marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és az ügyfél tájékoztatása céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. SMS, MMS, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton használjuk fel.

Regisztráció (feliratkozás, leiratkozás)

Feliratkozónak számít az, aki az e-mail címét a honlapon található űrlapok bármelyikén megadja. A honlapon kezdeményezett feliratkozás a Jogi Nyilatkozat automatikus és kifejezett elfogadását jelenti.

A Feliratkozó kijelenti, hogy az általa megadott e-mail cím magán, céges, vagy üzleti használatú.

A honlap üzemeltetője fenntartja magának a jogot, hogy bármely Feliratkozó feliratkozását visszautasítsa, vagy előzetes értesítés és indoklás nélkül adatbázisából törölje. A Feliratkozó ez ellen panasszal, jogorvoslattal nem élhet.

Feiratkozó kifejezetten hozzájárul a reklám tartalmú üzenetek és küldemények fogadásához a megadott elérhetőségein.

Bármely regisztrációs űrlapon történő feliratkozás, vagy termékrendelés egyben a honlap központi hírlevelére történő feliratkozást is maga után vonja automatikusan. Természetesen minden egyes hírlevélben szerepel a leiratkozási link, amelyre kattintva a regisztráló automatikusan leállíthatja a hírlevelek további kézbesítését.

Nem szerepel leiratkozási link a termékrendelési és a közvetlenül a feliratkozást visszaigazoló rendszerüzenetekben (ti. ezek egyszeri üzenetek).

Adatvédelem

A honlap üzemeltetője minden szükséges intézkedést megtesz, hogy a Feliratkozó személyes adatait illetéktelenektől megvédje.

Az adatok az adattulajdonos előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra. Az adattulajdonos az adatvédelmi és távközlési jogszabályokban meghatározott módon és esetekben a csont.attila@fitwalk.hu elektronikus címeken keresztül kérheti a nyilvántartott személyes adatainak törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatását. A honlapról összegyűjtött információ kizárólagos tulajdonosa Csont Attila.

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-60676/2012

Csont Attila e.v.